10 de febrer 2011

Cartellera de la XXXII mostra de cinema

Mammuth - 17/02/2011 21:00

En Serge treballa des dels 16 anys i ara, als 60, vol jubilar-se. Però els tràmits per la pensió es compliquen i haurà d’anar als llocs on va tenir les primeres feines per acreditar-ho amb documentació.


Sangre fácil - 18/02/2011 21:00

El propietari d’un restaurant descobreix que la seva dona l’enganya amb un altre i contracta un policia corrupte perquè els mati.

La doctrina del shock - 19/02/2011 21:00

Basada en el llibre de Naomi Klein, la pel·lícula rastreja els orígens de les teories radicals de Milton Friedman.

En un mundo mejor - 20/02/2011 21:00

En un país africà en guerra, l’Anton, un metge idealista danès, treballa en un camp de refugiats. Elia, el seu fill, viu amb la mare a Dinamarca i els companys de l’escola el maltracten. Fins que arriba en Cristian.

capgros:
La recuperada Mostra de Cinema oferirà, dins la seva programació, dues pel·lícules europees candidates als populars premis Oscar i als César del cinema francès. Es tracta dels film ‘Mammuth’, protagonitzat per Gerard Depardieu, i que és una de les grans favorites en els Cesar d’aquest any; i ‘En un mundo mejor’, que representa Dinamarca als Oscar i que forma part de totes les travesses per endur-se el premi a la millor pel·lícula de parla no anglesa. ‘Mammuth’, dirigida per Benoît Delépine i Gustave Kervern, servirà per inaugurar la mostra el proper 17 de febrer. Depardieu hi interpreta a Serge, un home que treballa des dels 16 anys i que ara, a l’hora de jubilar-se, ha d’iniciar un periple per aconseguir els papers que acreditin la seva vida laboral. El film encaixa en els criteris d’una Mostra de Cinema que prima els nous realitzadors. Aquest és també el cas de ‘En un mundo mejor’, que és el tercer llargmetratge de Susanne Bier, una directora sorgida del Dogma95 i que ara està guanyant rellevància internacional gràcies a la pel·lícula que li pot suposar un Oscar. A banda d’aquests dos títols, la programació de la Mostra inclou els films de dos realitzadors més consolidats, com són Michael Winterbottom, de qui es projectarà ‘La doctrina del shock’, i el xinès Zhang Yimou, que ha dirigit un remake ambientat a orient de l’opera prima dels germans Coen ‘Sangre fácil’
.