06 de juny 2005

La Mostra continua....



Graupera rectifica i dóna continuïtat a la Mostra amb l'actual format

La Comissió de Cinema del Patronat prendrà un paper més important en l'organització del certamen

per J.S. - 01/06/2005 19:16
El president del Patronat de Cultura, Jaume Graupera, ha rectificat en el seus plantejaments respecte el futur de la Mostra de Cinema i ara planteja donar una nova embranzida al certamen en un format que encara cal determinar. Des del PMC es planteja fer una cessió de responsabilitats a la Comissió de Cinema -constituïda ahir-, de manera que aquesta agafi molt més paper a l'hora d'organitzar la Mostra: "Ahir els vam plantejar que facin una proposta sobre la Mostra. La idea és que ells liderin la iniciativa i nosaltres l'executem", ha dit Graupera.

La darrera proposta que l'ecosocialista havia fet pública era que la Mostra de Cinema fos una "marca" que tenyís els continguts de les sessions de cinemes que es fan els dijous i els diumenges habitualment. Però ara Graupera ha rectificat i planteja apostar a fons pel certamen: "Veiem que hi ha bones perspectives amb la Mostra i de fet l'any passat quasi vam doblar l'assistència de mitjana, passant de setanta a 120 persones. No posarem sobre la taula un nou model de Mostra; seria absurd abortar el treball que s'està fent", ha dit Graupera respecte les intencions expressades anteriorment.

La Mostra d'enguany ha de tenir lloc a començaments de novembre i tindrà un pressupost de 35.000 euros, dels quals 14.000 estan destinats a pagar les despeses de material i els premis de la Mostra de Curts.