19 de gener 2011

El Monumental preestrena ‘Blog’ de la mà de la Mostra de Cinema

El Monumental preestrena ‘Blog’ de la mà de la Mostra de Cinema
Capgros.com
Un dels títols més destacats de la programació de cinema del Teatre Monumental d’aquest més es podrà veure aquest dijous, dia 20. Es tracta de la pel·lícula catalana Blog, que es presenta en preestrena a Catalunya com un avançament de la també recuperada Mostra de Cinema, que se celebrarà el mes de febrer. La pel·lícula, dirigida per Elena Trapé, una de les grans promeses del cinema espanyol, compta en el repartiment amb la jove actriu mataronina Clara de Ramon. Blog, guardonada al festival de San Sebastian, relata la història d’un grup d’adolescents que tenen com a objecti comú quedar-se embarassades totes de cop.

A la preestrena de Blog a Mataró està prevista la presència d'Elena Trapé, la directora. A partir de les 20:30 serà al teatre Monumental per presentar el film i després de la projecció participarà en un col·loqui amb els espectadors. Elena Trapé és directora de cine i llicenciada en història de l'art. Pijamas va ser el seu primer curtmetratge i, tot seguit, va passar a la direcció de La ruïna, una tv-movie que va estar nominada als Premis Gaudí del 2010. Blog és la seva òpera prima. Els organitzadors de la Mostra han volgut destacar que amb la projecció d'aquest film es confirma la voluntat del certamen d'atendre l'obra dels nous realitzadors, així com també de potenciar el cinema dirigit per dones.

Demà també es podrà veure a la pantalla gran del teatre Monumental l'spot de la Mostra que ha elaborat Claraboia Cooperativa amb música de David Vellvehí.

Dijous, dia 20. A les 9 del vespre al teatre Monumental