20 d’octubre 2005

Més novetats sobre la programació de la Mostra

Notícia del capgros.com:

La XXVII Mostra de Cinema es fixarà en les pel·lícules dirigides per dones

Cinc pel·lícules, tres de les quals són preestrenes, integren aquest cicle que porta el títol de Caixes de Pandora

per capgros.com - 19/10/2005 12:40
Cinema compromès, que es fixa en els problemes del món actual amb una mirada personal i crítica, on es prioritza el documental i que, a més a més, és dirigit per dones. Aquests tres factors defineixen el cicle de la XVII Mostra de Cinema de Nous Realitzadors que tindrà lloc del 3 al 13 de novembre.

Sota el títol Caixes de Pandora, la Mostra oferirà una selecció de cinc films (tres dels quals són preestrenes) que tracten sobre la immigració, la precarietat laboral, el conflicte d’Israel i Palestina, la soledat i el pas del temps. 20 fingers, Mur, Struggle, Depuis que Otar est parti i El cielo gira són els films que integren el cicle.

La XVII Mostra de Cinema de Nous Realitzadors se celebrarà del 3 a 13 de novembre. En total es projectaran 12 pel·lícules, 8 de les quals són preestrenes. A banda del cicle dedicat a les dones realitzadores, també tindrà una presència destacada el cinema francès i el nou cinema documental. La Mostra s’inaugurarà el proper dia 3 amb la projecció de la producció francesa L’esquive, el film que va guanyar a la passada edició dels premis Cesar.